Фотографија
You are here: Home

Активности

Уписи по танц 2015/16

Уписи по танц 2015/16

Ритам Плус & Спорт Денс Нова го најавуваат почетокот на новата танц сезона за сите возрасти и нив...

Повеќе
La Noche de CUBA - Салса Забави

La Noche de CUBA - Салса Забави

"La Noche de CUBA" забавите се организираат од 2007 година и всушност овие забави го означуваат почет...

Повеќе
Skopje Open 2015

Skopje Open 2015

SKOPJE OPEN 2015
INTERNATIONAL DANCE COMPETITION

DATE: 7 th November 2015

LOCATION: Macedonian Opera and B...

Повеќе
More:

Линкови

Анкети

Кој танц најмногу ви се допаѓа?
 

Видео на месецот

  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.

Последни новости

Популарни содржини