You are here: Home Галерија Видеа

Видеа

Е-пошта Печати PDF


ТСК Ритам Плус Интро

 


Прв Flash Mob во Македонија

Настап на најмладите членови

Охрид Салса Камп 2011 - Руеда де Казино
(напредно ниво)

Латино формација на ТСК Ритам Плус
(формациски танц)

Димче - Бачата

Димче - Салса Кубана


 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.