You are here: Home Часови Деца

Деца

Е-пошта

Часовите по танцување за Деца се поделени на:

  1. Рекреативни часови по танцување

    Овие часови по танцување се фокусирани на основните чекори на одреден танц; вежбање на вештини за водење и следење; музикалност и техники за правилно движење. Овие часови се за релаксација,  музичко и ритмичко унапредување, забава и зголемување на културните вредности на децата.

  2. Спортски часови по танцување (подготовка за натпревари)

    Овие часови се фокусираат на напредните техники на танцување на одреден танц, комплексни кореографии, поголема физичка подготвеност и постојано унапредување на танцувањето. Целта на овие часови е да се допринесе за поголемиот спортски дух и здравје кај децата заедно со поголема дисциплина и обликување на телото на децата.
 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.