You are here: Home Часови ХИП ХОП

ХИП ХОП

Е-пошта

ХИП ХОП Танц

Заиграј со најдобрите! Биди и ТИ дел од генерацијата која го создава хип хопот во Македонија. Танцувај рамо до рамо со најуспешните Хип Хоп танчери во светот. Биди креативен и создади свој нов уникатен хип хоп стил. Научи нови чекори и вештини заедно со врвниот хип хоп тим, но истовремено имај пријатни и забавни часови по танцување. Искористи ја можноста да научиш како да ја преведеш музиката преку движења.


Танцовиот спортски клуб "РИТАМ ПЛУС" за првпат во својата програма воведува танц како што е хип хоп, кој во моментов доживува невидена експанзија во светски рамки. Како и секогаш Ритам Плус ќе им дозволи само на најдобрите да ги водат часовите во кои ќе се изучува хип хопот како база, но истиот ќе се комбинира со потстиловите како што се буги, брејкденс, попинг, локинг итн.

 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.