You are here: Home Часови House Dance

HOUSE DANCE

Е-пошта

House Dance

Комбинација на брзи чекори и флуидни движења на телото , пропратени од звуците на house музиката. Ова е динамичен урбан танц, стил кој своите корени ги влече од клубовите во Чикаго и Њујорк.

После 25 години го шири своето влијание и во Македонија и претставува вистински предизвик за street денсерите. Сега и во ТСК Ритам плус!

 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.