You are here: Home Часови Возрасни Почетници

Почетници

Е-пошта

Часовите за возрасни - почетно ниво, се концентрираат на основните чекори од одредени танци, вежбање на вештини за водење и следење, музикалност и основни техники на танцување за подобрување на движењата.

После неколку часови, инструкторите ги нагласуваат целите и на што треба на внимавате во однос на одредени танци. За многу кратко време ќе бидете во можност и самите да го познаете ритамот на танцот и да развиете доволно способности кои ќе ви овозможат да танцувате во било која ситуација со самодоверба.

Танци кои се учат на овие курсеви се:

 • Салса,
 • Аргентинско танго,
 • Самба,
 • Ча ча ча,
 • Румба,
 • Валцер,
 • Џаив,
 • Дискофокс,
 • Англиски валцер и други танци.

 

 
 • Контакт информации

 • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

 • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
 • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.