You are here: Home Часови Возрасни Средно ниво

Средно ниво

Е-пошта

Часовите за возрасни - средно ниво се насочени кон изучување на вештини на водење и следење, музичко и ритмичко искажување, техники за правилно движење, а особено за танцување со партнер.

Овие часови ве водат низ техниките на танцување и ќе научите како треба да играте со различни партнери, ќе ви ги претстават танцувачките рутини кои ќе ви овозможат да ги подобрите вашите движења и како да бидете опуштени во танцувањето.

Танци кои се покриваат за време на овие часови се:

 • Салса,
 • Аргентинско танго,
 • Самба,
 • Ча ча ча,
 • Румба,
 • Валцер,
 • Џаив,
 • Дискофокс,
 • Англиски валцер,
 • Слоуфокс,
 • Меренге,
 • Бачата
 
 • Контакт информации

 • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

 • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
 • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.