You are here: Home Часови Работилници

Работилници

Е-пошта

ТСК Ритам плус организира работилници за одредени танци заедно со светски познати инструктори кои се дел од работилниците на нашиот танцов клуб.

Обично тие се организираат по барање на членовите на нашиот танцов клуб, со цел да се унапредуваат техниките на танцување, социјализација со членови од другите клубови, зголемување на секојдневното танцување и зголемување на содржините на ТСК Ритам плус.

Исто така работилниците се одржуваат и за оние кои немаат танцувано порано, се со цел да се доближи танцувањето поблиску до нив. Бројни танци, со различни цели се покриени во овие работилници.

 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.