You are here: Home Настани

Skopje Open 2015

Skopje Open 2015 Poster

SKOPJE OPEN 2015
INTERNATIONAL DANCE COMPETITION

DATE: 7th November 2015

LOCATION: Macedonian Opera and Ballet (M.O.B.)

TIME: 10:00 am

ORGANIZER: Ritam Plus / SDN & Art Ballet - Skopje

STREET DANCE | SPECIAL COUPLES DANCE | PERFORMING ARTS | BALLET

We invite you to be part of this high quality dance competition.

APPLICATIONS: http://slydance.pavlepejak.in.rs/izborTakmicenja.php

http://healthywomenlifestyle.net/anastrozole healthywomenlifestyle.net

Повеќе
 

Уписи по танц 2015/16

Ритам Плус & Спорт Денс Нова го најавуваат почетокот на новата танц сезона за сите возрасти и нивоа.

Научете да танцувате:

- ЛАТИНОАМЕРИКАНСКИ ТАНЦИ

- СТАНДАРДНИ ТАНЦИ

- САЛСА КУБАНА И БАЧАТА

- ХИП ХОП

- ЗУМБА ФИТНЕС

- ИНДИВИДУАЛНИ ЧАСОВИ

- ПРОГРАМА ЗА СВАДБИ


Локации:

- ООУ “Јан Амос Коменски“ (Тафталиџе 2)

- ООУ "Димитар Миладинов" (Центар)

 

ИНФО И УПИСИ:

071 34 64 53

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

www.ritamplus.com.mk


Часовите ги водат лиценцирани и искусни инструктори!

 

Skopje Open 2014

Skopje Open 2014 Poster

SKOPJE OPEN 2014
WDSF INTERNATIONAL DANCE COMPETITION

DATE: 8 – 9 November 2014 (Saturday-Sunday)

LOCATION: Universal Hall (Skopje, Macedonia)

TIME: starts at 9:00 am

ORGANIZER: TSK “Ritam Plus”

ИНФО: 071 34 64 53

www.ritamplus.com.mk

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

We invite you to be part of this high quality dance competition.

Повеќе
 
Лист 1 од 4
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.