You are here: Home Настани Новости за забавите
La Noche de Cuba Parties

La Noche de CUBA - Салса Забави

"La Noche de CUBA" забавите се организираат од 2007 година и всушност овие забави го означуваат почетокот на латино забавите во Македонија.

Повеќе

 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.