You are here: Home Настани Новости за забавите La Noche de CUBA - Салса Забави

La Noche de CUBA - Салса Забави

La Noche de Cuba Parties

"La Noche de CUBA" забавите се организираат од 2007 година и всушност овие забави го означуваат почетокот на латино забавите во Македонија.

Овие забави се поддржани од ТСК Ритам Плус и од познати кубански ДЈи, бендови, професионални танчери и инструктори. Забавите секогаш се организираат во најактуелните и најголемите клубови во Македонија.

La Salsa Nunca se Acaba...

LaNoche_de_Cuba_Parties000LaNoche_de_Cuba_Parties001LaNoche_de_Cuba_Parties002LaNoche_de_Cuba_Parties003LaNoche_de_Cuba_Parties004LaNoche_de_Cuba_Parties005LaNoche_de_Cuba_Parties006LaNoche_de_Cuba_Parties007LaNoche_de_Cuba_Parties008LaNoche_de_Cuba_Parties009LaNoche_de_Cuba_Parties010LaNoche_de_Cuba_Parties011LaNoche_de_Cuba_Parties012LaNoche_de_Cuba_Parties013LaNoche_de_Cuba_Parties014LaNoche_de_Cuba_Parties015LaNoche_de_Cuba_Parties016LaNoche_de_Cuba_Parties017LaNoche_de_Cuba_Parties018LaNoche_de_Cuba_Parties019LaNoche_de_Cuba_Parties020LaNoche_de_Cuba_Parties021LaNoche_de_Cuba_Parties022LaNoche_de_Cuba_Parties023LaNoche_de_Cuba_Parties024LaNoche_de_Cuba_Parties025LaNoche_de_Cuba_Parties026LaNoche_de_Cuba_Parties027LaNoche_de_Cuba_Parties028LaNoche_de_Cuba_Parties029LaNoche_de_Cuba_Parties030LaNoche_de_Cuba_Parties031LaNoche_de_Cuba_Parties032LaNoche_de_Cuba_Parties033LaNoche_de_Cuba_Parties034LaNoche_de_Cuba_Parties035LaNoche_de_Cuba_Parties036LaNoche_de_Cuba_Parties037LaNoche_de_Cuba_Parties038

 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.