You are here: Home Настани Новости за танците

Уписи по танц 2015/16

Ритам Плус & Спорт Денс Нова го најавуваат почетокот на новата танц сезона за сите возрасти и нивоа.

Научете да танцувате:

- ЛАТИНОАМЕРИКАНСКИ ТАНЦИ

- СТАНДАРДНИ ТАНЦИ

- САЛСА КУБАНА И БАЧАТА

- ХИП ХОП

- ЗУМБА ФИТНЕС

- ИНДИВИДУАЛНИ ЧАСОВИ

- ПРОГРАМА ЗА СВАДБИ


Локации:

- ООУ “Јан Амос Коменски“ (Тафталиџе 2)

- ООУ "Димитар Миладинов" (Центар)

 

ИНФО И УПИСИ:

071 34 64 53

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

www.ritamplus.com.mk


Часовите ги водат лиценцирани и искусни инструктори!

 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.