You are here: Home Танцов клуб Директор

Директор

Dimce Aleksoski - Owner & InstructorДимче Алексоски (извршен директор/сопственик/инструктор) за многу кратко време се наметна на светската танцова сцена како натпреварувач со префинет осет за музика и софистициран начин на изразување, напредни танцови техники и кореографии.

Покрај исклучително успешната натпреварувачка кариера (повеќекратен државен и меѓународен шампион во Латиноамерикански и Стандардни танци; успех на 3-те светски танцови првенства во Украина, Германија и Австрија), Димче Алексоски воведе во регионот нов начин на пристап кон танцувањето и направи танцувањето да се развие како друштвена и спортска дисциплина, на едно повисоко ниво.

online pharmacy uk diazepam over the counter

 

 
  • Контакт информации

  • Кои сме ние?

Можете да нé контактирате преку:

  • ЛОКАЦИИ: Центар, Карпош и Аеродром
  • Тел: ++389 71 34 64 53

Танцов спортски клуб Ритам плус

Нашата мисија е промовирање на друштвено танцување, танцот како спорт, изучување на стандардни и латино-американски танци...едноставно секаков облик на танцување. Секогаш сме креативни па затоа бидете дел од нашиот клуб, танцувајте за време на часовите или на многуте латино забави кои ги организираме.